Zamknij

Walentynki w Uniejowie. Ostatnie wolne miejsca na kolację lub koncert gwiazdy

11:05, 21.01.2022 . Aktualizacja: 09:44, 10.02.2022
Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Uniejowie i niezwykła kolacja w AQUA Restaurant Aparthotelu Termy Uniejów to atrakcje jakie czekają już 12 lutego Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Uniejowie i niezwykła kolacja w AQUA Restaurant Aparthotelu Termy Uniejów to atrakcje jakie czekają już 12 lutego

Z okazji Walentynek już 12 lutego 2022 roku w Uniejowie specjalny koncert zagra Dawid Kwiatkowski. Jednocześnie restauracja AQUA w Aparthotelu Termy Uniejów przygotowała specjalne menu degustacyjne. To wyjątkowa okazja, by spróbować niezwykłych dań w uniejowskiej AQUA Restaurant, a wcześniej wziąć udział w ekskluzywnym koncercie. Zostały ostatnie miejsca na wyjątkową kolację oraz bilety na koncert. 

Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Uniejowie i niezwykła kolacja w AQUA Restaurant Aparthotelu Termy Uniejów. Ostatnie wolne miejsca

Dawid Kwiatkowski wystąpi 12 lutego 2022 roku w Uniejowie. Da wyjątkowy, kameralny, walentynkowy koncert, który odbędzie się w Aparthotelu Termy Uniejów. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom osób zainteresowanym koncertem organizatorzy przygotowali specjalną ograniczoną pulę biletów bez pakietu pobytowego w hotelu. Ostatnie bilety w cenie 150 zł można zarezerwować pod numeremi telefonów 721 001 001 oraz +48 505 784 996, a więcej szczegółów znaleźć na stronie internetowej.

Wyjatkowe menu degustacyjne w Aparthotelu Termy Uniejów. Ostatnie wolne miejsca 

Szef kuchni AQUA Restaurant specjalnie na tę okazję skomponował menu, które podbije podniebienia wszystkich zakochanych, a wśród składników nie brakuje afrodyzjaków. Cena kolacji z menu degustacyjnym i 2 kieliszkami wina musującego to 199 zł od pary. Więcej informacji. Poniżej prezentujemy menu, które czeka na gości, którzy odwiedzą restaurację już 12 lutego.

MENU:

Przystawka
Pierś z gęsi wędzona w dymie bukowym, podana z musem z kumkwata oraz liśćmi musztardowca.
Zupa
Aromatyczna zupa z polskich raków doprawiona chili, kolendrą oraz werbeną cytrynową.
Ryba
Dorsz skrei marynowany w buzdyganku, podany z waniliowym puree z pietruszki oraz sosem szampańskim.
Mięso
Antrykot wołowy sous vide w sosie z wina porto, podany z ziemniaczanym rosti i pieczonym czosnkiem.
Deser
Flouress du chocolate.

 

 

 

 

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
0%