Nie musisz martwić się o dostępność produktów na sklepowych półkach, ani o czas i pracę włożoną w przygotowanie Wielkanocnych potraw. Dzięki tej akcji podczas zbliżających się świąt na Twoim stole pojawią się pyszności, a Ty spędzisz czas z najbliższą rodziną. Zadbasz również o swoje zdrowie unikając sklepowych kolejek...
Restauracja o której mowa to Restauracja Medical Spa Hotel **** Lawendowe Termy, gdzie szefem kuchni jest Urszula Czyżak. Wszystkie dania przygotowywane są na bazie regionalnych produktów w oparciu o konwencję Slow Food.
W ofercie znalazły się m.in. jajka z kawiorem, pasztet z gęsi, szynka wędzona w drzewie wiśniowym, rosół z bażanta czy wyśmienita kaczka pieczona w całości, jak i tradycyjny barszcz biały, babki i mazurki.
W tym trudnym dla wszystkich czasie ważne, by Wielkanoc spędzić bezpiecznie z najbliższymi. Restauracja Medical SPA Hotel **** Lawendowe Termy pomoże Ci sprawić by oprócz bezpiecznych te święta były także przepyszne!
INFORMACJE DODATKOWE:
Restauracja zamówienia przyjmuje do 6.04, poprzez kontakt - Szef Kuchni Urszula Czyżak 501-552-397.
Obowiązuje płatność kartą lub przelewem.
Odbiory osobiste w sobotę 11.04 w godz. 12:00-14:00
Menu wielkanocne (kliknij, aby powiększyć):
[ZT]2684[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz