W ocenie Komisji konkursowej w kategorii DANIE GŁÓWNE nagrodzone zostały następujące restauracje:
I miejsce – Pizzeria Pico Bello za danie: „Trzy światy z tą papryką” – 23 pkt.
Trzy światy z tą papryką
II miejsce – Pałac Uniejów za danie: „Papryczki z kaszotto z pęczaka podane na pesto z pieczonej papryki” – 20 pkt
Papryczki z kaszotto z pęczaka podane na pesto z pieczonej papryki
III miejsce – Restauracja VARTO, Hotel Termalny za danie: „Czardasz na swoim” – 10 pkt
Czardasz na swoim
W ocenie Komisji konkursowej w kategorii DESER nagrodzone zostały następujące restauracje:
I miejsce – Pałac Uniejów za deser: „Ekler z musem z czarnego bzu” – 22 pkt.
Ekler z musem z czarnego bzu
II miejsce – Zagroda Młynarska za deser: „Sernik z koziego sera” – 21 pkt.
Sernik z koziego sera
III miejsce – Restauracja VARTO za deser: „Beza na kopie” – 11 pkt.
Beza na kopie
I miejsce – Pałac Uniejów za danie: „Papryczki z kaszotto z pęczaka podane na pesto z pieczonej papryki” – 80 głosów
Papryczki z kaszotto z pęczaka podane na pesto z pieczonej papryki
II miejsce – Pizzeria Pico Bello za danie: „Trzy światy z tą papryką” – 42 głosy
Trzy światy z tą papryką
III miejsce – Zagroda Młynarska za danie: „Risotto z puree z pieczonej papryki, chorizo i parmezanem” – 40 głosów
Risotto z puree z pieczonej papryki, chorizo i parmezanem
W ocenie Gości w kategorii DESER nagrodzone zostały następujące restauracje:
I miejsce – Pałac Uniejów za deser: „Ekler z musem z czarnego bzu” – 73 głosy
Ekler z musem z czarnego bzu
II miejsce – Pizzeria Pico Bello za deser: „Kuzynka Białej Damy” – 51 głosów
Kuzynka Białej Damy
III miejsce – Zagroda Młynarska za deser: „Sernik z koziego sera” – 50 głosów
Sernik z koziego sera