Blisko 1000 osób odwiedziło w miniony weekend festiwalowe restauracje, które brały udział w konkursie na najlepsze danie z kozim serem.
Wyniki głosowania degustatorów poznamy już jutro, czyli 26 kwietnia.
W ramach kolejnego festiwalu odbyły się także imprezy towarzyszące, m.in. Pokaz kulinarny „Dobre, bo uniejowskie” połączony z degustacją w wykonaniu Adama Kozaneckiego – uniejowianina, finalisty MasterChefa, pokaz carvingu – sztuki rzeźbienia warzyw i owoców w wykonaniu Szkolnego Koła Carvingu Zespołu Szkół Gastronomicznych w Łodzi i degustacje uniejowskich przysmaków oraz kiermasz produktów regionalnych.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu uniejow.net.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz