PrzyStań u MikSera, która działa przy uniejowskich bulwarach kilka tygodni temu rozpoczęła kolejny sezon. Co zjemy tym razem smażalni ryb w Uniejowie? Jak mówią właściciele, nie zabraknie lubianej zupy rybnej, pstrąga smażonego w całości oraz burgera krewetkowego.
Przystań u MikSera. Co serwuje w tym sezonie w smażalnia ryb w Uniejowie?
PrzyStań u MikSera to wyjątkowe miejsce z leżakami, piaskiem i doskonałymi daniami z ryb, ale nie tylko. W centralnym miejscu bulwarów nad Wartą, przy fontannach i placu zabaw, stworzono plażę, na której można dobrze zjeść, a właścicielem i szefem kuchni w lokalu jest zdobywca kilku już nagród Uniejowskiego Festiwalu Smaków- Mateusz Mik.
W weekendowej ofercie Przystani u MikSera znajdziemy oprócz zupy rybnej, także flaki z kalmarów, zupę tajską lub ramen. Klienci kupią tutaj także świeżo wędzone ryby, ryby smażone, a nowością w tym sezonie jest pstrąg smażony w całości.
W lokalu, który czynny jest w weekendy od 12 do 20, a od wakacji codziennie każdy może znaleźć coś dla siebie - rybę słodkowodną lub morską, porcję małą lub dużą.
W menu znajdą się także: burger krewetkowy, owoce morza, drinki oraz lokalne napoje alkoholowe.
Z oferty ryb smażonych możemy wybrać m.in. mirunę, szczupaka, dorsza, halibuta, sandacza i miętusa.
Przystań u MikSera znajduje się w Uniejowie na ulicy bł. Bogumiła 34, wejście od strony nadwarciańskich bulwarów.