Zamknij
REKLAMA

Kierownik masarni

Nr oferty: StPr/19/0254Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach

Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy: Sienkiewicza 18, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Zakres obowiązków: przetwórstwo mięsa i drobiu, produkcja wędlin, wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych, przygotowywanie zamówień na materiały niezbędne do wyrobu wędlin (przyprawy itp.)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Data rozpoczęcia: 10.04.2019
Wynagrodzenie brutto: od 4 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
    Uprawnienia:
    • prawo jazdy kat. B
      Dane pracodawcy:
      Pracodawca: P.H.U. "KOMA" Marek Komajda
      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
      Adres: Sienkiewicza 18, 99-210 Uniejów, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
      Osoba do kontaktu: Marek Komajda
      Numer telefonu: 609 056 107
      E-mail:
      Język aplikacji: polski
      Wymagane dokumenty: Brak
      Sposób kontaktu
      przekazania dokumentów:
      pokojowa
      StPr/19/0290
      data rozpoczęcia pracy od 23.04.2019
      wynagrodzenie od 1 017,4 PLN

      obsługa gości, przygotowywanie sal
      StPr/19/0291
      data rozpoczęcia pracy od 24.04.2019
      wynagrodzenie od od 2 800 PLN

      przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
      StPr/19/0286
      data rozpoczęcia pracy od 19.04.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
      StPr/19/0279
      data rozpoczęcia pracy od 15.07.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
      StPr/19/0280
      data rozpoczęcia pracy od 15.07.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
      StPr/19/0281
      data rozpoczęcia pracy od 15.07.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      obsługa gości, pomoc gościom w transportowaniu bagażów, obsługa bagażowni oraz sejfu i skrytek depozytowych, pomoc innym działom
      StPr/19/0282
      data rozpoczęcia pracy od 15.07.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      wykonywanie usług kosmetycznych
      StPr/19/0273
      data rozpoczęcia pracy od 17.04.2019
      wynagrodzenie od od 2 250 PLN

      Praca przy linii produkcyjnej w branży drobiarskiej
      StPr/19/0252
      data rozpoczęcia pracy od 10.04.2019
      wynagrodzenie od od 2 640 PLN

      przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie produktów do dalszej obróbki, nadzór nad jakością żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, sprzątanie miejsca pr
      StPr/19/0253
      data rozpoczęcia pracy od 10.04.2019
      wynagrodzenie od od 3 000 PLN


      © uniejow.net.pl | Prawa zastrzeżone