Dwudniowe warsztaty „Śniadanie to dobry początek dnia” zorganizowano w weekend 1 i 2 października 2022 roku w Uniejowie. W sobotę uczestnicy spotkali się w Zagrodzie Młynarskiej, gdzie odbyły się m.in. warsztaty kulinarne, zwiedzanie wiatraka oraz warsztaty z pieczenia podpłomyków. Z kolei w niedzielę w zamku w Uniejowie, finalista programu „MasterChef”, uniejowianin z pochodzenia – Adam Kozanecki – zaprosił na kulinarną ucztę w stylu dworskim, a Jędrzej Kałużny i Angelika Wochna oprowadzali uczestników zajęć po najciekawszych zamkowych miejscach.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu uniejow.net.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz