Zamknij
REKLAMA
07:39, 03.10.2022

Dwudniowe warsztaty „Śniadanie to dobry początek dnia” zorganizowano w weekend 1 i 2 października 2022 roku w Uniejowie. W sobotę uczestnicy spotkali się w Zagrodzie Młynarskiej, gdzie odbyły się m.in. warsztaty kulinarne, zwiedzanie wiatraka oraz warsztaty z pieczenia podpłomyków. Z kolei w niedzielę w zamku w Uniejowie, finalista programu „MasterChef”, uniejowianin z pochodzenia – Adam Kozanecki – zaprosił na kulinarną ucztę w stylu dworskim, a Jędrzej Kałużny i Angelika Wochna oprowadzali uczestników zajęć po najciekawszych zamkowych miejscach.

REKLAMA
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
REKLAMA

komentarz (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

REKLAMA